Voorbereidingen Rhythm of the Light in volle gang

De voorbereidingen van de nieuwe Experience van Fanfare St Lucia zijn in volle gang. Elke week verschijnen nieuwe nummers op de lessenaar van de fanfare- en slagwerkleden voor het bomvolle programma op 24 en 25 mei. Allemaal muzieknummers die een relatie hebben met licht, het thema van deze editie. Een tipje van de sluier: Wit Licht (Jeroen van Koningsbrugge) en Relight My Fire (Dan Hartman) zijn voorbeelden van nummers die o.a. op deze avonden voorbij zullen komen. Welke vocalisten deze nummers gaan zingen blijft nog geheim.

Achter de schermen krijgt ook het evenement zelf steeds meer invulling, waarvan in de komende weken steeds meer gedeeld zal worden op de website, op social media en hier in de Mortelse Post. Ook de kaartverkoop loopt goed. De iets goedkopere Early Bird tickets voor de vroege vogels zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn natuurlijk ook reguliere tickets te koop! Want voor alle Mortelnaren die graag een feestje willen komen vieren is er plaats. Meer dan genoeg zelfs. Tickets zijn te koop via deze pagina.

Ben je niet in de gelegenheid om tickets via de website te kopen? Dan helpen we je graag verder! Neem dan contact op via het emailadres jubileum@stlucia100.nl en stuur ons een mailtje.

Het belooft weer een bijzondere editie van de Experience te worden, dus komt dat zien en ervaren!