Over ons

Fanfare St. Lucia (opgericht in 1924) organiseert al 100 jaar muziek- en concertervaringen. Deze enthousiaste vereniging bestaat uit een fanfareorkest en een slagwerkgroep en is al een eeuw lang een voorname en verbindende factor van De Mortel. Zowel voor leden als voor het luisterende publiek. Ons publiek troffen we voorheen op straat, als we marcherend en wel voorbij kwamen. Naast traditionelere gelegenheden als Koningsdag en uitwisselingsconcerten met collega verenigingen in de regio, vullen we nu onze maatschappelijke functie ook op een geheel vernieuwende wijze in. Sinds 1999 hebben we zeven keer een Experience (promsconcert) georganiseerd en sinds 2005 ook zeven maal een theaterconcert. Zo gaat ook St. Lucia met de tijd mee.

In het jubileumjaar - oktober '23 t/m oktober '24 - kijkt de vereniging uit naar nieuwe hoogtepunten die zij samen met de inwoners van De Mortel en ver daarbuiten zullen beleven.

Zin om muziek te maken in een enthousiaste vereniging?

Of je nu al wel een muziekinstrument bespeeld of nog niet, iedereen is van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op: naar de contact-pagina.