Reserveren Dinnershow Zondag 8 oktober 2023

 

Beste gast,

 

Hieronder vindt u het reserveringsformulier voor de Candlelight Dinnershow op zondag 8 oktober 2023. De all-in prijs bedraagt € 97,50 per persoon voor een avond vol entertainment met een 4-gangen diner en drankjes naar keuze (huiswijn, bier en frisdrank).

Na het verzenden van het reserveringsformulier nemen wij uw reservering in behandeling. Wij hebben een beperkt aantal tafels beschikbaar voor 4, 6, 8 en 10 personen. Natuurlijk kunt u desondanks voor elk gewenst aantal personen reserveren.

Wij doen ons uiterste best alleen úw gezelschap aan één tafel in te delen. Echter kan het zo zijn dat u bij anderen aan tafel wordt geplaatst.

Bijvoorbeeld: één reservering voor 2 personen kan ingedeeld worden bij een andere reservering voor 2 personen, of een reservering voor 14 personen kan worden ingedeeld aan één tafel van 8 personen en één tafel van 6 personen.

Let op! Uw reservering is pas definitief nadat u een bevestigingsmail heeft gekregen van de organisatie. Dit in verband met de juiste verwerking van de tafelschikking. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Hartelijk dank voor uw reservering!

 

Met vriendelijke groet,

Fanfare St. Lucia

Reserveringsformulier

Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan onze nieuwsbrief. Daar kunt u zich ook altijd weer voor uitschrijven. Ook geeft u d.m.v. inschrijven aan de bovenstaande informatie gelezen te hebben en op de hoogte te zijn.

Eventuele allergieën en/of overige opmerkingen kunt u doorgeven via de e-mail op het moment dat u de betalingsbevestiging krijgt.